4 Nackdelar med att använda VPN för iPhone

VPN kan vara olagligt i ditt land
Vissa länder, särskilt de som anser privata nätverk som olagliga, tillåter inte användning av VPN-tjänster. Därför vara medveten om din lokala politik så att du inte hamnar serveringtid eller betala en rejäl böter allt för att använda VPN.

VPN-tjänstleverantörer kan övervaka dina data
Var försiktig med gratis VPN-tjänster. Som de säger, ingenting i livet är någonsin gratis. Sådana tjänsteleverantörer kan använda andra medel för att tjäna intäkter. De kan till exempel fånga in och sälja dina data till andra organisationer. Därför är det alltid bäst att investera i en bra leverantör, särskilt en som inte loggar din aktivitet.

VPN-tjänsten kan bli kostsam Investera i en premium VPN-tjänst kan vara ganska dyrt med tiden eftersom det kommer att bli en separat kostnad från din vanliga nätverksanslutning. Se till att du har råd att behålla den innan du får en.

VPN kan sakta ner internethastigheten
ibland kräver VPN-tjänster höghastighetsinternetanslutningar för att leverera det extra lagret av integritet. Det kan sakta ner din internethastighet. Undvik detta genom att välja en leverantör som kan leverera tjänster med minimal hastighetsminskning.